Despre noi

Aboutus image

Mecatel Prod SRL, înființată în 1994, este o societate cu capital românesc, având sediul în București. Dispunem de aproximativ 2400 mp spații de lucru și tehnologii deosebite în domeniul prelucrării tablei și al metalelor în general. Firma s-a dezvoltat rapid, adaptându-se condițiilor impuse de o piață din ce în ce mai pretențioasă.

Aboutus image

Relațiile contractuale cu tările vest-europene ne-au oferit prilejul de a lua contact și ulterior de a achiziționa tehnologii noi , de ultima oră. Tot o consecință a acestor relații a fost și perfecționarea profesională a oamenilor noștri care au învățat să respecte și să asigure calitatea produselor ce pleacă din fabrica spre aceste piețe.

Toți cei ce activează pe piața vest-europeană stiu că fără tehnologii noi și fără acea conștiință profesională a lucrului bine facut, nu se poate supraviețui. Noi am învățat această lecție și o aplicăm în fiecare zi în activitatea noastră, oferind clienților noștri produse de calitate la prețuri corecte. Acest lucru ne-a permis să ne dezvoltăm piețele externe până la nivelul de 80% din cifra noastră de afaceri.

Exportam în: Franța, Olanda, Elveția, Italia, Germania, Norvegia, Spania